2014. április 16., szerda

Bourjois Rouge Edition Velvet - 02 Frambourjoise - a legjobb ajaklakk

Jó érzés az, amikor egy igazi kincsre bukkanunk a drogériák polcain. Ezzel gondolom le is lőttem a poént, de mióta szert tettem erre a Bourjois ínyencségre más szájravalóhoz nem is igazán nyúlok.


Az elgondolás nagyon hasonló a Rimmel Apocalipsekhez, vagy éppen a high end Hourglass és YSL folyékony ajakrúzsokhoz, de a Bourjois levonta a tanulságokat és az előzően felsorolt márkák (majdnem) minden hibáját orvosolva alkotta meg saját ajaklakkjait. A színskála a maga 8 árnyalatával egész szélesnek mondható, ráadásul gyönyörű, vibráló színekkel találkozhatunk a szortimentben. A 02-es Frambourjoise-ra esett a választásom, ami egy nagyon érdekes, a piros és a rózsaszín között lavírozó színvilág, a világos bőrű lányoknak istenien állhat.


A formula rendkívülien krémes, egyáltalán nem ragadós, ráadásul a ráncokba se ül bele. Az applikátor látszólag egy közönséges ecset, de míg eddig egyik hasonló rúzsom esetében sem voltam megelégedve a felvitellel, itt ez meglepően könnyen ment. Hála Istennek inkább kevesebb festéket vesz fel, mint egy tonnányit, így a széleken is szépen dolgozhatunk. Minél vékonyabb rétegekben applikáljuk fel, annál hamarabb mattra szárad, tehát érdemes csak csínján bánni vele. A finish a legtökéletesebb matt, amivel csak eddig találkoztam. A velvet, selymes hatáshoz híven valóban az ajkunkat összeérintve sem ragadós, sőt! egyáltalán nem tudnám megmondani, hogy bármit is kentem a számra és plusz pont, hogy egy cseppet sem szárít! A színe egységes, nem lesz foltos a végeredmény. Tartósságát illetően brutális, EGÉSZ NAP fennmarad, de nem ám úgy, hogy a szánk szélén látszik, hogy valaha még volt rajta valami, hanem úgy, ahogy felkentük, semmivel sem fakóbban. Az eltávolításhoz leginkább micellás vizet tudnék javasolni, mert bizony eléggé ragaszkodó darabról van szó, de it's okay! :)


Beszerezni a Müllerekben tudjátok, jelenleg 20%-os akcióval, így 2900 forint környékén lehet megvásárolni. (Sajnos mindig le van fosztva belőle az állvány (milyen meglepő :D ), de egy eldugottabb üzletben biztos szerencsével járhattok.

Végül íme egy kép, ahol egy minimál sminkkel viselem:


5 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...