2012. december 15., szombat

ELF Contouring Blush&Bronzing Powder vélemény

A legutóbbi ELF rendelésem alanya volt ez a pirosító/bronzosító duó. Kb. 1 hónapja rendszeresen használom, így már jól kiforrott véleménnyel szolgálhatok róla.



Az ELF egy alacsony kategóriás angol kozmetikai márka,  igen közkedvelt már nem csak a szigetországban, hanem szerte a világon. 

Olcsósága ellenére egyáltalán nem gagyi, de mondhatjuk, hogy a csomagoláson is sokat spórolnak. Egyszerű, letisztult csomagolású termékek, nekem személy szerint sokkal szimpatikusabbak, mint a már-már csicsás kivitelűek.

Aki már korábban is hallott róla már biztosan tudja, hogy a Nars Orgams/Laguna dupe-ja. 
A pirosító egy nagyon finom barackos, kicsit pinkes árnyalat apró arany csillámokkal, de egyáltalán nem tolakodóan csillámos. A bronzosító pedig talán egy kicsit túl pigmentáltra sikerült, de mentségére váljon, hogy könnyű eldolgozni, nem kelt "koszos" hatást.

Sajnos sok jó tulajdonsága ellenére nem mehetünk el amellett, hogy igencsak porol, ez sajnos levon az összképből. Furcsa, mert egyébként az arcon szépen bírja akár egész napon át.



Igyekeztem úgy swatcholni, hogy tényleg visszaadja az eredeti színét, nagyjából sikerült is. :)

A hivatalos oldalukra ellátogatva Ti is könnyen rendelhettek, szinte mindig van valamilyen akció (ingyenes szállítás, leárazások).


Katt a képre!

xoxo,
Rita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...